devoiceovercoach
top of page

Over Jouw COACH

Silvan%2520Stoet%2520Radio%252010_edited

Over jouw Voice-Over Coach

Tijdens deze online stemacteur cursus zal ik je een maand lang begeleiden. Mijn naam is Silvan Stoet. Leuk om met je kennis te maken!

 

Tijd om me wat beter te leren kennen? Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je deze pagina hebt aangeklikt. Heb je mijn video op de homepagina al gezien? Het kan zijn dat m'n stem je bekend voorkomt! Al flink wat jaren ben ik als voice-over, stemacteur en radio DJ op radio en televisie te horen.

 

Radio DJ

 

Al vrij vroeg rolde ik het vak in en leerde door de jaren heen hoe mijn stemgeluid mij een leuke verdienste op kon leveren. Op mijn veertiende ging ik voor mijn eerste klus aan de slag als radio DJ bij Radio Domstad/Stadsomroep Utrecht. Dit leverde me niet direct geld op, maar wel flink wat ervaring. Ook hoe het vooral 'niet' moest.

 

Door de jaren heen werkte ik als freelancer voor en achter de schermen van televisieprogramma's. Samen met Manon Thomas presenteerde ik mee bij het programma Welkom Wehkamp op SBS6, waar ik ook de voice-over was. Voor de TROS was ik de stem bij spelshows.

 

Daarnaast mocht ik radioprogramma's presenteren voor City FM, Stadsradio Den Haag, HotRadio, Stadsradio Rotterdam. Daarna kwam ik terecht bij Radio Veronica en na 13 jaar maakte ik de overstap naar Radio 10. Veel tips kreeg ik van radio grootheden als oud-nieuwslezer Arend Langeberg, dj Kas van Iersel, Ferry Maat en vele anderen.

werk ook als stemacteur & voice-over

 

Zo’n 15 jaar geleden breidde ik mijn werkveld uit. Ik besloot mijn stem ook aan andere bedrijven te verlenen en begon met het inspreken van onder andere commercials. Van het een kwam het ander en als voice-over en stemacteur heb ik sindsdien ontelbare radio- en televisiecommercials en bedrijfsfilms ingesproken.

 

M'n audiostudio voelt inmiddels als een tweede thuis. Met alle plezier ga ik elke keer weer de uitdaging aan om met mijn stem de boodschap van mooie merken te verwoorden.

 

Dat heeft geresulteerd in een fijne lijst met mooie merken waar ik mijn stem aan heb mogen verbinden, als Sky Radio, Keukenkampioen, KLM, KPN Spotify, Citroën, Veronica Magazine, Dextro Energy en vele anderen.

 

 

Jouw stemacteur & voice-over carrière

 

Heb jij ook altijd al gedroomd van een carrière in de stemmenwereld? Krijg je regelmatig complimenten over je stem en wil je graag stemacteur worden?

 

 

Als online stemacteur coach begeleid ik naast mijn radio en stemacteur werk aanstormende talenten in een online traject van 30 dagen en leer ik ze in mijn basis voice-over workshop de kneepjes van het vak. Ik deel mijn kennis en ervaring en stoom je in een maand klaar voor je nieuwe baan als stemacteur.

 

De focus in deze cursus ligt op stemacteren en alles wat erbij komt kijken om als stemacteur en voice-over aan de slag te gaan, zodat jij goed voorbereid het werkveld betreedt. Ik coach je stem, vertel je over de valkuilen van deze wereld, leer je een script te lezen, audities voor te bereiden en hoe je aan je eerste klanten komt.

 

En het makkelijkste van dit alles is dat je dit gewoon vanuit huis kunt leren! De cursus vindt namelijk online plaats, waardoor je voor een groot deel zelf kunt bepalen waar en wanneer je de cursus volgt. Naast theorie, tips en tricks en de nodige oefeningen, is het mogelijk om extra persoonlijke begeleiding van mij te krijgen. Ik help graag op weg in dit mooie werkveld.

 

Gaan we samen aan de slag?

bottom of page