devoiceovercoach
top of page

Spreken in het openbaar? Alles kun je leren!

Wil jij leren spreken in het openbaar?


Breekt het zweet jou al uit als je denkt aan presenteren? Wil jij graag weten welke methodes jij kunt toepassen om jouw spreekangst te overwinnen? Ben jij op zoek naar waardevolle tips en inzichten die de beste spreker in jou naar boven halen zodat jij moeiteloos gaat presenteren?


Van 'spreekangst' naar 'vol vertrouwen spreken in het openbaar' Angst voor spreken in het openbaar is iets waar veel mensen last van hebben, je bent dus zeker niet de enige! De officiële term van spreekangst heet Glossophobia. Deze fobie zorgt vele mensen slapeloze nachten als zij een speech of presentatie moeten geven.


Je herkent het misschien wel: stress, zweethanden en last van hartkloppingen wanneer je op een podium moet komen of in een volle zaal naar voren wordt geroepen. Spreekangst kan een succesvolle carrière in de weg zitten aangezien communicatie en interactie met anderen altijd overal aan de basis staat.


Tegen spreekangst bestaat helaas geen medicijn omdat de angst (die vaak irrationeel is) zich afspeelt tussen de oren.


Gelukkig valt spreken in het openbaar te leren! Dankzij een aantal simpele maar effectieve methodes heb ik geleerd om mijn spreekangst opzij te zetten en heb ik dé sleutel gevonden tot het maken van een succesvolle toespraak in het openbaar.


Presenteren kun je leren


Hoe sterker en zekerder jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap wordt. Tijdens een presentatie wil je een duidelijke visie overbrengen, een richting, een doel of en prikkeling geven om mensen aan te zetten om te blijven luisteren. Daarom is het belangrijk om zelfverzekerd en vol vertrouwen voor een groep te staan. Heb jij wel eens een toespraak of presentatie bijgewoond waar je ademloos naar bleef luisteren?

De woorden en beelden blijven in je geheugen gegrift en je kunt nog steeds navertellen wat je zo boeide. Dát is het effect van een succesvolle presentatie. Dit kun jij ook leren!


E-book ‘Spreken in ’t openbaar’


Ik kan jou helpen je om jouw onzekerheid en valkuilen te transformeren naar sterke punten. Of je nou van jouw spreekangst af wilt komen, vloeiend wilt leren spreken of wilt leren hoe je een levendige presentatie geeft: in dit e-book komt alles aan bod.


Na het lezen van dit e-book ga jij:


  • Impact maken op ieder publiek met jouw levendige presentaties

  • Succesvol een pakkend verhaal opbouwen en vertellen

  • Stress voor een presentatie omzetten in focus en vertrouwen

  • Groeien als spreker dankzij jouw verbeterde communicatie skills


Nu voor slechts €27!


Wil jij nu écht eens aan de slag met jouw spreekangst? Leren wat de succesformule is van de meest levendige presentaties waarbij het publiek tot het einde geboeid blijft?


Schaf hier het e-book aan. Heb jij nog vragen? Lees dan ons FAQ of stel je vraag via: info@devoiceovercoach.nl


Zoekwoorden:


  • Spreken in het openbaar

  • Spreekangst

  • Presenteren

  • Presentatietraining

  • Spreekangsttraining

  • Spreektraining


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page