Is er genoeg werk te vinden als voice-over of stemacteur?

Bijgewerkt op: 28 nov. 2021

Heel vaak krijg ik de vraag van mensen die overwegen om bij ons een voice-over workshop te gaan volgen, of er wel genoeg werk te vinden is voor beginnende voice-overs.


Uiteraard is elk begin lastig, maar dat geldt voor alles in het leven. Maar als je de juiste wegen weet te bewandelen ben ik er van overtuigd dat je met jouw stem extra inkomen kunt genereren. Echter is er wel een minimaal talent nodig om deze eerste stappen te kunnen zetten. We zijn daar altijd eerlijk en transparant in.


Iemand die geen goede stem heeft zullen wij nooit overhalen om een carrière te starten als stemacteur. En als een workshop deelnemer een accent of dialect heeft zullen we hem/haar daar altijd op wijzen.


Maar als de basis goed is en je ons stappenplan goed uitvoert, zal er zeker positieve energie jouw kant opkomen. Doordat je op de juiste 'knoppen' drukt zal er iets gaan gebeuren en zal jouw persoonlijke netwerk gaan groeien. Soms met eenmalige klanten en soms met terugkerende opdrachtgevers...Verwacht ook niet dat je direct landelijke radio- en televisiereclames zal inspreken, maar denk vooral aan de talloze andere mogelijkheden waarbij 'de stem' een rol speelt. Zoals bedrijfsvideo's, uitleg en instructie video's, voice-response systemen, games en ga zo maar door.


Ik ken hele goede voice-overs die momenteel weinig werk hebben. Maar als ik dan aan ze vraag "wat doe je er zélf aan?", dan wordt het ijzig stil. De meeste zitten te wachten bij hun telefoon en hopen weer eens gebeld te worden... Maar die tijd is helaas voorbij. Je moet laten zien dat je er bent, dus een goed marketing- en sales plan zijn écht verreist.


Heb je vragen over het vak van stemacteur, plan dan hier jouw GRATIS call in. Dit gesprek is vrijblijvend en puur informatief bedoeld.


NIEUW!


Op dit moment zijn we bezig om de Ultieme Voice-Over Marketing-en Sales module te maken, specifiek dus voor stemacteurs en voice-overs. Dit aangezien de benadering van klanten in onze branche nét even anders werkt dan in andere branches. De lancering van deze online module zal halverwege 2022 zijn.


Wil je hier meer over weten, of gebruik maken van de Early Bird korting, neem dan contact op met info@devoiceovercoach.nl


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven